top of page

JOIN THE RECEPTION COMMISSIE

Ben je farmaciestudent aan de UAntwerpen, UGent, KULeuven of de VUB?

Ben je gemotiveerd en enthousiast maar ook creatief en cultureel ingestemd?  

Wil je graag een congres van heel dichtbij meemaken?

Was het antwoord op de voorgaande vragen telkens “JA!”, klik dan niet weg, en lees zeker even verder.

 

Het VFSO wil namelijk het 44ste EPSA Annual Congres organiseren, dit zou plaats vinden in 2021 in Oostende.

Hiervoor zijn we opzoek naar enthousiaste farmaciestudenten, die bereid zijn hun schouders onder dit project te zetten. We zoeken studenten die mee vorm willen geven aan een week, waarin we studenten van over heel Europa mogen ontvangen en een hele week mogen boeien met allerlei informatie.

 

Wat houdt zo een 44ste EPSA Annual Congres nu eigenlijk in?

Een week lang krijgen studenten farmacie vanuit heel Europa de kans om in België allerlei activiteiten te volgen rond een actueel thema uit de farmaceutische sector. Die week wordt ingezet met een openingsceremonie voor alle aanwezigen.

Gedurende een hele week zullen er verschillende symposia, workshops en trainingen plaatsvinden waarbij de studenten tal van informatie zullen verkrijgen. Verschillende namiddagen zal ook de Algemene vergadering van het EPSA-team, ook wel de General Assembly genoemd,  gehouden worden.

 

Maar niet alles draait altijd om kennis, cultuur hoort er ook bij als je een ander land bezoekt! Zo krijgen de studenten een namiddag de kans om ons België te verkennen.

De week wordt afgesloten met een Gala Night.

Natuurlijk moet er ook enige ontspanning zijn,  daarom zullen er iedere avond leuke evenementen georganiseerd worden zoals een Belgian Night, Open Bar Parties, International Night en niet te vergeten: de Gala Night.

 

Aan de studenten die België al willen leren kennen, wordt het weekend voorafgaand aan het congres een pré congres tour (PCT) georganiseerd. In die week krijgen de studenten de kans om al het moois wat België te bieden heeft, te ontdekken, maar ook om nieuwe Europese vriendschappen te leggen.

Met andere woorden, een week vol mooie herinneringen!

 

Dit alles vereist een optimale voorbereiding en daarom hebben we jou nodig! Iedereen is welkom om zich kandidaat te stellen, wij zijn op zoek naar mensen die zich volledig willen inzetten hiervoor en al hun creativiteit en ideeën willen loslaten!

Via onderstaande knop vind je een opsomming van alle functies die ingevuld dienen te worden.

 

Hebben we jouw interesse kunnen opwekken? Of wil je nog wat meer weten? Aarzel dan niet om iemand van het VFSO-team  een berichtje te sturen, we helpen je graag.

bottom of page