VFSO-Team 2020-2021

Warda Aoulad-L'Arbi

Voorzitter

Universiteit Antwerpen

voorzitter@vfso.be

Mijn passie voor VFSO laat ik dit jaar ten volle tot uiting komen als voorzitter. Met een fantastisch en gemotiveerd team kijk ik er naar uit om VFSO alweer een stapje verder te helpen!

FOTO WEBSITE.jpg
Emina Alic

Secretaris

Universiteit Antwerpen

secretaris@vfso.be

Emina_edited.jpg

Als secretaris zorg ik voor de verslagen van de vergaderingen, dat alle documenten terug te vinden zijn voor het bestuur en verzorg ik de mails die naar het info-adres worden gestuurd.

Nasser Chaal

Penningmeester

Katholieke Universiteit Leuven

penning@vfso.be

Goed financieel beleid en transparantie zijn key voor elke organisatie. Het is mijn verantwoordelijkheid bij VFSO daar zo goed mogelijk voor te zorgen. Daarnaast neem ik als bestuurslid deel aan het dagelijks beleid van de vereniging.

Nasser_edited.jpg
Fien Van Bockom Maas & Natan Van Wichelen

P.R.-coördinator

Universiteit Antwerpen

pr@vfso.be

Wij verbeteren de relaties tussen enerzijds VFSO en anderzijds de studenten Farmaceutische wetenschappen en de bedrijfswereld. Dit geeft VFSO de kans interessante evenementen te organiseren.

Fien%20vBM_edited.jpg
Natan_edited.jpg
Ann-Sophie de baets

Liaison Secretary (LS)

Katholieke Universiteit Leuven

ls@vfso.be

Ann-sophie%2520de%2520Baets_edited_edite

Ik ben de schakel tussen EPSA en VFSO. Ik breng de  farmaciestudenten dichter bij EPSA en hun vele evenementen. Daarnaast breng ik EPSA op de hoogste van de VFSO-evenementen.

Alicia noyez

Professional Affairs-coördinator

Katholieke Universiteit Leuven

professionalaffairs@vfso.be

Ik vertegenwoordig de mening van de Vlaamse farmaciestudenten en VFSO bij de beroepsverenigingen en organisaties, zoals VAN en APB. Ik houd mij tevens up-to date over het reilen en zeilen in de apotheekwereld.

Astrid Verreth

Groot Event-Coördinator

Universiteit Antwerpen

event@vfso.be

66110380_2374656826188225_63771004095462

Als groot eventcoördinator ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de Pharma Carreer Day. Ik zorg ervoor dat de Vlaamse farmaciestudent kan proeven van alle carrièremogelijkheden die in de toekomst staan te wachten.

Ise Hamers & Pascaline Moyersoen

Event coördinator Gent

Universiteit Gent

event.gent@vfso.be

Ons doel als event-coördinators dit jaar is om de farmaciestudenten uit Gent een breder beeld te geven van de farmaceutische wereld. Dit willen we doen aan de hand van interessante evenementen die de studenten zowel samenbrengen als uitdagen.

foto ise.jpeg
Pascaline%20Moyersoen_edited.jpg
Rena Ter-Ghazaryan

Media coördinator

Universiteit Antwerpen

media@vfso.be

Via sociale media hou ik iedereen op de hoogte van wat er zich binnen VFSO afspeelt. Als mediacoördinator ben ik de belangrijkste communicatieschakel tussen de leden en het team. Heb je vragen, kan je altijd bij mij terecht!

Emma Walravens

Event coördinator Brussel

Universiteit Brussel

event.brussel@vfso.be

Emma.png

Mijn taak bestaat uit het organiseren van unieke ervaringen voor Brusselse farmaciestudenten. Om een betere band te creëren met elkaar en met de medische wereld.

Houssaine Haddouchi

Event coördinator Antwerpen

Universiteit Antwerpen

event.antwerpen@vfso.be

Als event-coördinator Antwerpen staan wij in voor de organisatie van een symposium/debat, een bedrijfsbezoek en een training. Met deze activiteiten willen we alle farmaciestudenten in beweging zetten om een interessante extra-curriculaire activiteit te volgen.

Houssaine_edited_edited.jpg
Open

Mobility Coördinator

mobility@vfso.be

Als mobility coördinator vertegenwoordig ik VFSO in de IMP (Individual Mobility Project) board en het Twinnet project, 2 projecten georganiseerd door EPSA om  buitenlandse ervaringen tussen Europese farmacie studenten mogelijk te maken. Mijn rol is het opzetten en promoten van deze projecten, zodat de Vlaamse farmaciestudent de kans krijgt om de wereld te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen! Wil je deelnemen aan deze projecten, stuur me gerust een mailtje!

Open

Design Coördinator

design@vfso.be

Als design-coördinator sta ik in voor de huisstijl van VFSO. Ik verzorg de grafische vormgeving van de publicaties, posters, banners, promotiematerialen, website, etc. Verder sta ik in voor de communicatie via de digitale ontwerpen.

Open

Event coördinator Leuven

event.leuven@vfso.be

Mijn taak bestaat erin de Leuvense farmaciestudenten dichter bij elkaar te brengen door het organiseren van verschillende interessante evenementen. Het belooft een afwisselend programma te worden, zo zal er voor elk wat wils zijn.

Alumni Adviesraad

De Alumni Adviesraad is een orgaan, samengesteld uit oud-teamleden, die het VFSO-team actief en naar beste vermogen bijstaat met advies en ondersteuning. Personen uit de Alumni Adviesraad kan u contacteren op volgend e-mailadres: alumni.adviesraad@vfso.be. Wij zorgen ervoor dat uw bericht bij de juiste persoon terecht komt.

Michael Vranken

2016-2017: Event coördinator Antwerpen

2017-2020: Alumni Adviesraad

Julie lebrun

2016-2017: Event coördinator Antwerpen

2017-2020: Alumni Adviesraad

ERELEDEN

VFSO heeft de mogelijkheid om ereleden te verkiezen ter erkenning van uitzonderlijke verdiensten aan de vereniging.

Shanna Hurts
Maxime Michielsen
U&B_28-10_034_edited.jpg

2014-2015: LS en NIMP

2015-2016: Voorzitter

2016-2017: Event coördinator jobbeurs

2017-2020: Alumni Adviesraad

Joséphine Reynaert

2017-2018, 2018-2019: Penningmeester

2019-2020: Alumni Adviesraad