top of page

Pharma Career Day

De Pharma Career Day is de dag waarop alle vragen van farmaciestudenten in verband met toekomstmogelijkheden na afstuderen worden beantwoord. Wil je weten wat jouw jobmogelijkheden zijn? Solliciteren en een CV, geen idee hoe er aan te beginnen? Maak je graag eens kennis met bedrijven en beroepsverenigingen? Kom dan zeker langs!

WAT? 

 

De Pharma Career Day is ondertussen de vijfde editie van de jobbeurs georganiseerd door VFSO in samenwerking met verschillende bedrijven, apothekers, verenigingen, universiteiten, etc. Van zorg tot industrie en randfarmacie, alle takken uit de farmaceutische sector zullen vertegenwoordigd zijn. Met andere woorden, zeker de moeite om eens langs te komen!

VOOR WIE?

 
Alle studenten Farmaceutische wetenschappen zijn welkom. De Pharma Career Day is interessant voor jong en oud. Zit je in de 3e bachelor en twijfel je over welke master je zal kiezen? Is het einde van je studie in zicht en wil je jezelf voorbereiden op sollicitaties? Of ben je pas begonnen aan de opleiding en ben je benieuwd wat je mogelijkheden later zijn? Iedereen is welkom!

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

 

  • Infosessies over de verschillende sectoren binnen de industrie en de farmaceutische zorg

  • Infosessies over de vervolgopleidingen 

  • Infosessies over CV en solliciteren

  • Standen van verschillende farmaceutische bedrijven en beroepsverenigingen

  • CV screening

  • Fotostand: maak een professionele profielfoto voor op je CV

 

Meer informatie over de standhouders vind je op de website, net als de inschrijvingen voor de Pharma Career Day, de workshops en trainingen.

 

Voor verdere vragen over de Pharma Career Day kan je contact opnemen via event@vfso.be .

Wil je graag aanwezig zijn als standhouder, neem dan contact op via pr@vfso.be

Bekijk de website van Pharma Career Day 2024 op de bovenstaande link!

bottom of page