top of page

Evenementen 2016-2017

Jul 01, 2017

VFSO-verkiezingen

Ben je geïnteresseerd in wat er zich allemaal binnen het VFSO-team afspeelt en wil je het touw mee in handen nemen? Kom dan zeker naar onze VFSO-verkiezingen, die dit academiejaar op 2 juli 2017 zal plaatsvinden. Daar word je verkozen op basis van je CV, motivatiebrief en een mondelinge voorstelling.

May 14, 2017

Q-academy Training: GMP & QMS

Twee studenten krijgen de kans om een exclusieve training inzake GMP te volgen. Schrijf snel een motivatie om kans te maken op een plaats.

May 04, 2017

Bedrijfsbezoek GSK

Op 5 mei 2017 slaat VFSO weer de handen in elkaar om een bedrijfsbezoek te organiseren, ditmaal vanuit Leuven naar het groot farmaceutisch bedrijf GSK. GSK is een farmaceutisch bedrijf met vestigingen in meer dan 150 landen dat gebaseerd is op onderzoek. Hun missie is mensen te helpen meer te doen, zich beter te voelen en langer te leven. Ben je benieuwd hoe het in zo'n bedrijf aan toe gaat en welke rol de apotheker daarin speelt? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!

May 02, 2017

Gent

Symposium 'De zelftesten in de apotheek'

Het is weer een tijdje geleden dat VFSO in Gent iets voor jullie, de studenten, heeft georganiseerd. Hier komt gelukkig verandering in met het symposium over de zelftesten in de apotheek!

May 02, 2017

Gent

Kopie van -Symposium 'De zelftesten in de apotheek'

Het is weer een tijdje geleden dat VFSO in Gent iets voor jullie, de studenten, heeft georganiseerd. Hier komt gelukkig verandering in met het symposium over de zelftesten in de apotheek!

Apr 26, 2017

Brussel

Sociale Media Training

Liefste farmaciestudenten van Brussel! Het is weer tijd voor de jaarlijkse training door VFSO, en dit jaar organiseren we op donderdag 27 april een avond vol met sociale media!

Mar 26, 2017

Antwerpen

Sociale Media Training

Het is weer tijd voor de jaarlijkse training door VFSO, en dit jaar organiseren we op maandag 27 maart een avond vol met sociale media!

Mar 21, 2017

Leuven

Symposium 'Mental Health'

Na de geweldige Farma Careerday gunt VFSO zichzelf geen rust, want hier staan we weer met het volgende evenement. Symposia in Antwerpen en Brussel zijn reeds geweest, dus deze keer is Leuven aan de beurt! Op woensdag 22 maart 2017 verwelkomen we jullie in het auditorium Michotte van het Psychologisch Instituut te Leuven om jullie meer bij te brengen over Mental Health. Het brein is een fantastisch orgaan, maar helaas kan er hier en daar iets mislopen; gevallen van depressies, schizofrenie, dementie klinken misschien wel bekend in de oren, maar hoe worden ze ook aangepakt?! Dr. Sophie Liekens en Dr. Tom van Daele zullen ons daar vergezellen en ons meer hierover toelichten.

Feb 24, 2017

Sint-Katelijne-Waver

Farma Career Day

Van cosmetica tot een doctoraat in het buitenland; sta je al te popelen om je in te schrijven voor de supercoole workshops op de Farma Careerday?! Schrijf je dan zo snel mogelijk in door hier te klikken.

Geniet van deze unieke gelegenheid, want volgend jaar zal er geen Farma Careerday meer georganiseerd worden en komt VFSO met een nieuw concept. Kom dus zeker een kijkje nemen!

Dec 07, 2016

Bedrijfsbezoek Pfizer

Ben je klaar voor een bedrijfsbezoek aan één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld?  Pfizer is wereldwijd actief, circa drie vijfde van de omzet wordt buiten de Verenigde Staten behaald. In 2013 spendeerde het bedrijf namelijk $6,7 miljard aan onderzoek en ontwikkeling! Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen en wat er allemaal bij zo'n enorm bedrijf komt kijken. Schrijf je dan zo snel mogelijk in, want inschrijven is hier VERPLICHT!

Nov 22, 2016

Antwerpen

Symposium 'Mobile Health'

Ben je klaar voor het tweede symposium van het academiejaar? Wij zeker wel! Samen met KAVA slaan we de handen in elkaar om van dit symposium een topper te maken. Op 23/11 worden we in Antwerpen-Wilrijk vergezeld door Eric van der Hulst, Bernard Vrijens en Luc Kleynjans  die ons iets meer zullen brengen over Mobile Health. Tijdens het symposium wordt er gewerkt met Poll Everywhere. Om vlot mee te kunnen stemmen breng je dus best je opgeladen smartphone mee, en kan je vervolgens meestemmen via www.pollev.be of via de app! (of voor wie geen smartphone (mee) heeft, via sms is ook mogelijk!)

Oct 23, 2016

EPSA-training: Leadership

Wil je graag de touwtjes voortrekken, maar lukt dit niet altijd? Zou je graag meer gezag willen hebben en alles op orde houden? Dan is deze workshop 'Leadership', gegeven door een EPSA-trainer misschien iets voor jou! Schrijf je zo snel mogelijk in!

Oct 17, 2016

Brussel

Symposium 'Weesgeneesmiddelen'

VFSO organiseert dit academiejaar het eerste symposium in Brussel. Om 19h00 in auditorium 3 aan de VUB in Jette worden we vergezeld door ziekenhuisapotheker Marc Dooms (UZ Leuven) en Dr. André L'Hoir (FAGG), waar zij ons meer bijbrengen over weesgeneesmiddelen. Na het symposium volgt er een receptie. 

Please reload

bottom of page