top of page

Toekomstige VFSO-evenementen

Oct 27, 2022

Symposium 'Cosmetica & Huidflora'

 
Met veel plezier stellen wij graag ons eerste event van het academiejaar '22-'23 voor: apotheker Inge Louf zal met haar medesprekers uit het werkveld een symposium geven over cosmetica en hoe je dit samengaat met de natuurlijke flora op onze huid.   

Nov 15, 2022

Bedrijfsbezoek Antverpia

 

VFSO en UFKA (Universitaire Farmaceutische Kring Antwerpen) slaan de handen in elkaar en organiseren samen een bedrijfsbezoek aan de apotheekketen Antverpia. Hier willen wij de studenten alvast laten kennismaken met een aantal aspecten van het werkveld.

Nov 25, 2022

Wetenschapsquiz 2022

 

Sinds dit jaar is het VFSO mede-organisator van de Wetenschapsquiz (samen met KVCV, ie-net, en AYM). Hierbij zullen de deelnemende teams getoetst worden op hun kennis over wetenschap en technologie door niemand minder dan Sabine Hagedoren!

Nov 28, 2022

Symposium 'Preventie van Sportblessures' 

Op maandag 28 november 2022 organiseert VFSO een symposium rond het voorkomen en behandelen van blessures met twee sprekers uit het vakgebied die ons hun kennis zullen bijbrengen over het voorkomen en behelpen van deze kwetsuren.

Dec 06, 2022

LinkedIn Training

Omdat LinkedIn de grootste website ter wereld is op het gebied van zakelijk netwerken, is het erg belangrijk om een account te hebben dat indruk maakt. Niet alleen krijg je via LinkedIn de kans om je netwerk uit te breiden, er staan ook miljoenen vacatures op. 

bottom of page