top of page
Verkiezingen.jpg

Join us? 

Ben jij farmaciestudent aan UAntwerpen, UGent, KULeuven of de VUB? Ben je gemotiveerd en enthousiast? Wil je een congres eens van dichtbij meemaken? Was het antwoord op de voorgaande vragen telkens “JA!”, lees dan even verder.

 

Met het VFSO willen wij het 44ste EPSA Annual Congres in 2021 in Oostende organiseren.

Hiervoor zijn we opzoek naar enthousiaste farmaciestudenten die hun schouders onder dit project willen zetten en mee vorm willen geven aan de invulling van deze week waarin we studenten van over gans Europa in ons kleine Belgenlandje mogen ontvangen.

Wat houdt dat 44ste EPSA Annual Congres nu in? Een week lang komen farmaciestudenten vanuit gans Europa naar België om te werken rond een actueel thema in de farmaceutische sector. De week start met een openingsceremonie voor alle aanwezigen, de dag erna vliegen we er meteen in: in de voormiddag staan symposia gepland, in de namiddag gaan workshops, trainingen en de algemene vergadering of General Assembly van het EPSA-team door. Dag twee ziet er gelijk uit als de eerste. De derde dag wordt gevuld met trainingen, workshops en de GA. In de namiddag van dag vier wordt tijd voorzien voor sightseeing. De vijfde en laatste dag wordt zoals de derde gevuld met trainingen, workshops en de GA. Afsluiten doen we dan met de Gala Night, daags nadien vertrekt iedereen terug huiswaarts.

Iedere avond worden leuke evenementjes georganiseerd: een Belgian Night, Open Bar Parties, International Night (waar elk land zijn eigen specialiteiten meebrengt en je kan proeven van al dat lekkers), en natuurlijk Gala Night.

Ook aan de studenten die wat cultuur willen opsnuiven wordt gedacht. Het weekend voorafgaand aan het congres organiseren we een pré congres tour (PCT), startend op vrijdag en eindigend op de openingsceremonie ontdekken de studenten al het moois wat België te bieden heeft en worden Europese vriendschappen gesmeed.

Dit alles vereist een optimale voorbereiding en daarom hebben we jou nodig! Wij zijn opzoek naar mensen van alle kaliber. In het bijgevoegde bestand vind je een opsomming van alle functies die ingevuld dienen te worden.

 

Twijfel geen seconde en stuur je kandidatuur in voor je droomfunctie. Je wordt verkozen op basis van je CV, je motivatiebrief en een mondelinge voorstelling via video (in het engels). Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen tot ten laatste  ZATERDAG 3 AUGUSTUS 23:59.

Geïnteresseerd? Bekijk dan eens de functie-omschrijvingen en bepaal welke functie het best bij jóu past.

Wekt dit je interesse op, maar heb je nog steeds vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met iemand van het VFSO-team.

bottom of page