Pharma Career Day

De Pharma Career Day is de dag waarop alle vragen van farmaciestudenten in verband met toekomstmogelijkheden na afstuderen worden beantwoord. Wil je weten wat jouw jobmogelijkheden zijn? Solliciteren en een CV, geen idee hoe er aan te beginnen? Maak je graag eens kennis met bedrijven en beroepsverenigingen? Kom dan zeker langs!

WAT? 

 

De Pharma Career Day is ondertussen de vierde editie van de jobbeurs georganiseerd door VFSO in samenwerking met verschillende bedrijven, apothekers, verenigingen, universiteiten, etc. Van zorg tot industrie en randfarmacie, alle takken uit de farmaceutische sector zullen vertegenwoordigd zijn. Met andere woorden, zeker de moeite om eens langs te komen!

VOOR WIE?

 
Alle studenten Farmaceutische wetenschappen zijn welkom. De Pharma Career Day is interessant voor jong en oud. Zit je in de 3e bachelor en twijfel je over welke master je zal kiezen? Is het einde van je studie in zicht en wil je jezelf voorbereiden op sollicitaties? Of ben je pas begonnen aan de opleiding en ben je benieuwd wat je mogelijkheden later zijn? Iedereen is welkom!

 

Poster jobbeurs.png

WAT KAN JE VERWACHTEN?

 

  • Infosessies over de verschillende sectoren binnen de industrie en de farmaceutische zorg

  • Infosessies over de vervolgopleidingen 

  • Infosessies over CV en solliciteren

  • Standen van verschillende farmaceutische bedrijven en beroepsverenigingen

  • CV screening

  • Fotostand: professionele profielfoto voor op je CV

 

Meer informatie over de standhouders vind je op de website, net als de inschrijvingen voor de Pharma Career Day, de workshops en trainingen.

 

PRAKTISCH

Datum - tijd: 26 maart 2022 – 10u00 tot 18u00

Locatie: Meeting Center Flanders Expo – Maaltekouter 1, 9000 Gent 

Inkom: Gratis

Tickets: Beschikbaar via op www.pharmacareerday.com

Voor verdere vragen over de Pharma Career Day kan je contact opnemen via info@vfso.be .