Pharma Career Day

De Pharma Career Day is de dag waarop alle vragen van farmaciestudenten in verband met toekomstmogelijkheden na afstuderen worden beantwoord. Wil je weten wat jouw jobmogelijkheden zijn? Solliciteren en een CV, geen idee hoe er aan te beginnen? Maak je graag eens kennis met bedrijven en beroepsverenigingen? Kom dan zeker langs!

WAT? 

 

De Pharma Career Day is ondertussen de derde editie van de jobbeurs georganiseerd door VFSO in samenwerking met verschillende bedrijven, apothekers, verenigingen, universiteiten, etc. Van zorg tot industrie en randfarmacie, alle takken uit de farmaceutische sector zullen vertegenwoordigd zijn. Met andere woorden, zeker de moeite om eens langs te komen!

VOOR WIE?

 
Alle studenten Farmaceutische wetenschappen zijn welkom. De Pharma Career Day is interessant voor jong en oud. Zit je in de 3e bachelor en twijfel je over welke master je zal kiezen? Is het einde van je studie in zicht en wil je jezelf voorbereiden op sollicitaties? Of ben je pas begonnen aan de opleiding en ben je benieuwd wat je mogelijkheden later zijn? Iedereen is welkom!

 

48356103_327854181139926_623405188518825

WAT KAN JE VERWACHTEN?

 

  • Overzicht van verschillende sectoren binnen de industrie en de farmaceutische zorg

  • Standen van verschillende farmaceutische bedrijven en beroepsverenigingen

  • CV screening

  • Fotostand: professionele profielfoto voor op je CV

  • Trainingen

  • Workshops Farmaceutische Zorg

  • Workshops Industrie

  • Workshops Randfarmacie

  • Workshops carrière

 

Meer informatie over de standhouders volgt op de website, net als de inschrijvingen voor de Pharma Career Day, de workshops en trainingen.

 

PRAKTISCH

Datum - tijd: 2 maart 2019 – 10u00 tot 18u00

Locatie: Thomas More campus De Nayer – Jan De Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Inkom: Gratis

Tickets: Beschikbaar vanaf 2 februari op www.pharmacareerday.com

Wij voorzien gratis ontbijt en gratis drank gedurende heel het evenement. Tijdens de middag zullen er eetgelegenheden zijn aan studentikoze prijzen.

 

Er is een goede verbinding met de trein. Studenten die hun treinticket voorleggen, krijgen een gratis eetbonnetje op de beurs.

Voor verdere vragen over de Pharma Career Day kan u terecht bij onze groot eventcoördinator.

 

Warda Aoulad-L'Arbi

event@vfso.be