top of page

Bedrijfsbezoek ChipSoft

Wil je weten hoe het eraan toe gaat bij één van de grootste spelers op de Vlaamse zorg-IT-markt? 

Op woensdag 10 mei nodigt ChipSoft ons van 9u30 tot 13u uit om te komen binnenkijken in hun kantoor! Tijdens dit bezoek kom je op een informele manier meer te weten over het bedrijf, de boeiende en snelgroeiende sector van de zorg-IT én hoe jij je farmaceutische achtergrond bij hun kan inzetten. Nadien trakteert het bedrijf ons op een lunch met een hapje en een drankje.

Wat ChipSoft doet? Zij ondersteunen zorgprofessionals met slimme software. Hun elektronisch patiëntendossier (EPD) HiX voorziet zorgverleners van een gebruiksvriendelijke oplossing die hen ondersteunt bij elk werkproces. Zo blijft er meer tijd over voor hun belangrijkste taak, namelijk het verlenen van kwalitatieve zorg aan de patiënt. HiX bevat ook een essentiële en uitgebreide medicatie- en apotheekmodule die steeds verder ontwikkeld wordt. Consultants met een farmaceutische achtergrond zijn dan ook de geknipte kandidaten om bij te dragen aan de optimalisatie van deze module.

ChipSoft is gevestigd in Antwerpen, vlak bij het station van Berchem. Het bedrijf is in volle groei en op zoek naar enthousiaste kandidaten met jouw profiel! Klinkt bovenstaande info interessant en ben je op zoek naar een uitdagende job? Meld je dan snel aan voor het bedrijfsbezoek via de QR code op de banner of via Google Forms en ga mee binnenkijken bij ChipSoft!

bottom of page