top of page

Evenementen 2015-2016

Oct 26, 2015

Antwerpen

Symposium: "ontwikkeling van vaccins"

Het eerste VFSO event van dit academiejaar gaat van start! Op dinsdag 27 oktober wordt er een eerste symposium georganiseerd. Dit jaar concentreren we ons op het topic ‘vaccinatie’. Het zal doorgaan op Campus Groenenborger te Wilrijk. Er komen twee sprekers informeren over ‘de ontwikkeling van vaccins’. 

 

Nov 08, 2015

Gent

Symposium: 'Vaccinatie in Europa'

VFSO organiseert ook in Gent een symposium over ‘vaccinatie’. De focus zal liggen op ‘vaccinatie in Europa’. Op maandag 9 november zijn jullie welkom op de faculteit farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit van Gent, Ottergemsesteenweg 460. Dit keer mogen we opnieuw topsprekers verwelkomen. 

Feb 21, 2016

Brussel

Symposium: 'Ethiek in de farmaceutische wereld'

Op maandag 22 februari wordt er opnieuw een symposium georganiseerd! Dit keer is Brussel aan de beurt. Het onderwerp dat wordt aangesneden is ‘Ethiek in de Farmaceutische wereld’. Eerst zullen er twee sprekers langskomen en nadien zullen er verschillende aspecten/thema’s besproken worden omtrent ‘Ethiek’. 

Mar 06, 2016

Gent - Antwerpen - Leuven

Trainers on Tour

EPSA trainers komen naar België!

Mar 15, 2016

Leuven

Symposium 'darmkanker'

Het laatste symposium georganiseerd door VFSO gaat door in Leuven. Hierbij zal het thema ‘darmkanker’ centraal staan. Graag nodigen we jullie allemaal woensdag 16 maart uit op het Psychologisch Instituut in Leuven. Deze keer mogen we drie totaal verschillende sprekers verwelkomen, die vanuit hun ervaring met darmkanker, een woordje uitleg komen geven. 

Apr 15, 2016

Antwerpen

Farma Career Day

Ben je pas afgestudeerd of is het einde van je studie in het vooruitzicht? Nog vragen over de toekomst en wil je weten wat jouw jobmogelijkheden zijn? Solliciteren en een CV, geen idee hoe er aan te beginnen? Kom dan langs op de Farma Career day! 

Please reload

bottom of page