top of page

Symposium COVID-19

200323 Symposium UA Poster5.png

Beste farmaciestudenten en geïnteresseerden,

Universiteit Antwerpen en het Vlaams Farmaceutisch Studenten Overleg (VFSO) nodigen jullie graag uit op het online symposium over COVID-19. Het symposium zal doorgaan via livestream op maandag 23 maart om 19u om jou helemaal up to date te brengen zonder zelf risico te lopen.
De TOP-experts Erika Vlieghe, Herman Goossens, Pierre van Damme, Philippe Beutels en Niel Hens en Marc Van Ranst komen samen voor deze lezing om een wetenschappelijke kadering en achtergrond te geven omtrent de huidige situatie van het zeer actuele corona-virus. 

✅ SAVE THE DATE en volg LIVE vanuit je zetel het symposium! Onze experten zullen informatie toelichten die jij nog niet wist maar als student in de zorgsector zou moeten weten.

Hebben jullie vragen die jullie zouden willen stellen? Dan is het mogelijk om deze op voorhand door te zenden naar het e-mail-adres event.antwerpen@vfso.be. Jullie vragen zullen worden gebundeld en wie weet wordt ook jouw vraag beantwoord door de experts!

De livestream zal gebeuren via facebook. Zowel op onze facebookpagina  als de facebookpagina van de Universiteit van Antwerpen zal de livestream gedeeld worden. 

Kan je niet live volgen? Geen nood! De livestream zal later op onze site geplaatst worden, zodat jij hem achteraf kan bekijken! 

bottom of page