top of page

Bedrijfsbezoek Pfizer

83914441_2677641465623720_29034904013965

 

Pfizer, een van de grootste farmaceutische bedrijven, werd opgericht door Charles Pfizer. Het bedrijf heeft tijdens WO2 de basis gelegd voor de productie van penicilline.

Met hun producten wil Pfizer kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg aanbieden aan iedereen in elke fase van het leven. Hun focus ligt niet enkel op behandelen, maar ook op preventie van verschillende aandoeningen.
Pfizer heeft 1 doel voor ogen: baanbrekende medicijnen vinden die het leven van de patiënt duidelijk verbeteren.
En ze gaan zelfs een stapje verder: Door hun toespitsing op kleinere groepen, is Pfizer een voortrekker in gepersonaliseerde geneesmiddelen die zich op een specifieke moleculaire basis richten.
Binnen een groot bedrijf als Pfizer is innovatie onmisbaar. Met nieuwe kennis en krachten kunnen geneesmiddelen tot bij patiënten geraken. Daarom telt Pfizer alleen in België al 2500 werknemers. En jij als toekomstige apotheker kan hier deel van uit maken.

Ben je benieuwd hoe dit bedrijf zo groot is geworden?

Wil je weten waar je als apotheker terecht kan komen?
Dan is dit je kans! Vrijdag 28 februari organiseert VFSO het eerste bedrijfsbezoek van 2020 naar Pfizer in Puurs.
 

Een bus zal vertrekken vanaf Campus Drie Eiken in Antwerpen (universiteitsplein 1). Om 13u worden jullie verzameld in de lobby en vanaf dan start de ontdekking van het bedrijf. Adhv presentaties, rondleidingen en een netwerkmoment zullen jullie het bedrijf leren kennen. Om 17u30 nemen we allemaal de bus terug naar Campus Drie Eiken.


Wil je graag mee?

Hou vrijdag 28 februari dan vrij en schrijf je donderdag avond vanaf 20u meteen in!

Meer info of vragen?
Stuur gerust een mailtje naar onze event coördinatoren Antwerpen Julie Lebrun en Céline Helsen:

event.antwerpen@vfso.be
 

Voor het eerste bedrijfsbezoek van 2020 nodigt VFSO jullie uit bij Pfizer! 🥳

bottom of page