top of page

Bedrijfsbezoek Chipsoft

Facebook banner Chipsoft.jpg

ChipSoft is een Nederlands bedrijf met een vestiging in Antwerpen.
Als bedrijf zet ChipSoft zijn schouders onder de ontwikkeling van geïntegreerde zorginformatiesystemen in Europa.
A.d.h.v. deze zorgautomatisering willen ze het zorgverleners makkelijker maken om de juiste zorg te leveren. Hierbij staan de veiligheid van patiënten en het werkproces van de zorgprofessional centraal.

Zo ontwikkelde Chipsoft het elektronisch patiënt dossier (EPD). Hun EPD werkt als een uitwisselingsplatform tussen verschillende zorgfactoren waarbij zorgverleners kunnen aansluiten op het dossier van 1 patiënt. Op deze manier hoeven patiënten bij overdracht hun verhaal niet opnieuw te vertellen.

Artsen, verpleegkundigen en apothekers maken deel uit van het jonge team van ChipSoft, waar de gemiddelde leeftijd 32 jaar is! Samen werken ze aan de ontwikkeling van de meest innovatieve software.
Chipsoft heeft één doel voor ogen: samen naar een betere zorg.


Om jullie zelf te laten ontdekken wat Chipsoft doet op vlak van farmacie, organiseert VFSO een bedrijfsbezoek naar Chipsoft in Antwerpen.


Wanneer?
4 december van 10u tot 14u


Wat?
Er worden 3 sessies voorzien om het bedrijf te leren kennen, met een pauze tussen de sessies.
‘s Middags wordt lunch voorzien.
 

VFSO zal geen vervoer kunnen voorzien naar Chipsoft, maar het bedrijf is makkelijk bereikbaar op verschillende manieren! Meer informatie over de bereikbaarheid kan je terug vinden op de VFSO Facebook pagina.

bottom of page